About us

Τί είναι το I Love Writing?

Το I Love Writing είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο εξειδικεύεται σε προϊόντα, υπηρεσίες & σεμινάρια, τα οποία υποστηρίζουν όσους αγαπούν να γράφουν (συγγραφείς, ποιητές, δημιουργούς κόμικ,  ταλαντούχους ανθρώπους που γνωρίζουν ιδιαίτερες τεχνικές και θέλουν να τις μεταδώσουν, φοιτητές, εκπαιδευτικά ιδρύματα & φορείς που εκδίδουν έργα, κλπ.), καθώς επίσης και σε προϊόντα τα οποία βοηθούν όσους διδάσκουν τον γραπτό λόγο σε μικρά παιδιά (δασκάλους & γονείς), κάνοντας το έργο τους ευκολότερο. Η τρίτη κατηγορία του I Love Writing, αφορά προϊόντα τα οποία χρησιμοποιούν τη δύναμη λόγου για:

~ Να ενισχύσουν τη χαρά σε παιδιά, εφήβους & ενήλικες, μέσα από όμορφες δραστηριότητες που σχετίζονται με τον γραπτό λόγο (όπως για παράδειγμα οι Συλλογές "Βάλε τίτλο στην εικόνα", ή οι Πίνακες Καταγραφής Ευχάριστων Πραγμάτων, κλπ.)

~ Να ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση σε παιδιά, εφήβους & ενήλικες, μέσα από Πίνακες Επιβράβευσης, Πίνακες Καταγραφής Επιτευγμάτων και πολλών άλλων όμορφων δραστηριοτήτων, που μας ενδυναμώνουν.

 ~ Να αναπτύξουν τη φαντασία και την δημιουργικότητα σε παιδιά, εφήβους & ενήλικες, μέσα από όμορφες δραστηριότητες που σχετίζονται με τον γραπτό λόγο (όπως για παράδειγμα οι Συλλογές "Τί λένε", "Βάλε τίτλο στον Πίνακα" -έρχεται σύντομα-, κλπ.)

~ Να μας βοηθήσουν να ανακαλύψουμε κρυμμένα ταλέντα μας, με Συλλογές όπως "Βρες την ομοιοκαταληξία", κλπ. 

~ Να βοηθήσουν παιδιά, εφήβους & ενήλικες να αναγνωρίσουμε και να επικοινωνήσουμε ευκολότερα τις ανάγκες μας και τα συναισθήματά μας, μέσα από Συλλογές όπως "Αισθάνομαι έτσι όταν...", κλπ.

~ Να μας βοηθήσουν να αναγνωρίσουμε αυτά που αγαπάμε,  αλλά και αυτά που θέλουμε να αλλάξουμε και σε δεύτερο βαθμό, μέσω Συλλογών όπως η "3 Πράγματα που μου αρέσουν & 3 που θα ήθελα να αλλάξω", ή τους Πίνακες Εβδομαδιαίων / Μηνιαίων Στόχων κλπ., ή τέλος,

~ Να μας διδάξουν πόσο υπέροχοι και μοναδικοί είμαστε και τα αναφαίρετα δικαιώματά μας στην ευτυχία, στην ελευθερία και στην ασφάλεια, χρησιμοποιώντας τον πανίσχυρο γραπτό λόγο έξυπνα, (όπως για παράδειγμα η Anti-Bullying Καμπάνια "Save the Bully" η οποία καταρρίπτει το μύθο του "πανίσχυρου Bully", κλπ.)

 

Τί ιδιαίτερο έχει το I Love Writing?

 1. Έχει πάρα πολλά προϊόντα & υπηρεσίες για όσους αγαπούν το γράψιμο -ανεξαρτήτου ηλικίας -, συγκεντρωμένα σε μία μόνο ιστοσελίδα!
Από σεμινάρια αυτοέκδοσης βιβλίων, προκειμένου οι συγγραφείς να αυτονομηθούν & να κερδίζουν εκείνοι τα χρήματα από τα έργα τους τα οποία δημιούργησαν με τόσο κόπο, έως δωροκάρτες επιβράβευσης ΑΒΓ για τα παιδιά, προκειμένου να έχουν κίνητρα να μάθουν να γράφουν!
 
 
  2. Δεν βάζει περιορισμούς στο Ποιος θα εκδώσει ένα έργο, από Πού είναι, Πόσο Χρονών είναι, Τί Φύλο δηλώνει, Πού Πιστεύει, Ποια είναι η Εμφάνισή του ή, σε Ποιες Ομάδες ανήκει!
Διότι πάρα πολύ απλά, το I Love Writing αντιμετωπίζει τους δημιουργούς ως Γνήσιους Καλλιτέχνες! Και σε έναν Γνήσιο Καλλιτέχνη, δεν παίζει ρόλο η εμφάνιση, η καταγωγή, το φύλο, η ηλικία και τα λοιπά στερεότυπα, αλλά η Ποιότητα του Έργου του! Ναι! Πιστεύουμε πως ακόμα κι ένα παιδί ή ένας άνθρωπος 90 χρονών, είναι εξίσου ικανοί να δημιουργήσουν ένα σπουδαίο έργο όταν τους δοθεί μια ευκαιρία! 
 
3. Το I Love Writing έχει φτιαχτεί με πάρα πολλή αγάπη και σεβασμό για τον άνθρωπο.
Ο κάθε άνθρωπος σε αυτόν τον κόσμο, είναι διαφορετικός. Στο I Love Writing, αγαπάμε την ιδιαίτερη ομορφιά που έχει ο κάθε άνθρωπος και είμαστε υποστηρικτές της καλής ψυχικής & σωματικής υγείας. Φροντίσαμε λοιπόν να δημιουργήσουμε με τέτοιο τρόπο το I Love Writing, έτσι ώστε να είναι: 
~ ΚΑΤΑ της Βίας 
~ ΚΑΤΑ της Λογοκρισίας
~ ΚΑΤΑ του Ρατσισμού
~ ΚΑΤΑ της Στέρησης της Ελευθερίας 
~ ΚΑΤΑ της Κακής Διατροφής 
& Να προσεγγίζει τον όρο "Οικογένεια" με Ευαισθησία, προκειμένου να μην φέρνει σε δύσκολη θέση τα παιδιά και τους κηδεμόνες τους.
 
   
       
4. Το I Love Writing παράγει Νέα Προϊόντα & Συλλογές κάθε μήνα!
Τρεις Ομάδες εργάζονται ακούραστα για την παραγωγή νέων, χρήσιμων προϊόντων, που ταυτόχρονα πληρούν πολύ υψηλά standard ποιότητας! Στις Εκδόσεις Οψιδιανός (που έχουμε ως κύριο αντικείμενο την έκδοση βιβλίων), στην Ομάδα Genius Babies (που εξειδικευόμαστε σε εκπαιδευτικά & ψυχαγωγικά προϊόντα για παιδιά, που σχετίζονται με τον γραπτό λόγο), αλλά και στην Ομάδα του Mindom (που ασχολούμαστε ειδικά με την κατασκευή "έξυπνων" προϊόντων για εφήβους & ενήλικες, που επίσης χρησιμοποιούν τον γραπτό λόγο), ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟ ΓΡΑΨΙΜΟ! Γράφουμε ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ και δημιουργούμε προϊόντα που προάγουν το γράψιμο, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!
 
 5. Το I Love Writing ΣΥΜΦΕΡΕΙ! 
Ας πούμε για παράδειγμα, ότι ένας συγγραφέας θέλει να δημιουργήσει έναν λογαριασμό στην Amazon KDP. Όταν η Άννα Γιακουμάκη (η δημιουργός του I Love Writing) προσπαθούσε να κάνει το ίδιο πριν από πολλά χρόνια, κλήθηκε να πληρώσει για το "απλό ανέβασμα" ενός ηλεκτρονικού βιβλίου στην ίδια πλατφόρμα, περίπου 600€, χωρίς να καλύπτεται μέσα σε αυτό το ποσό η δημιουργία του εξωφύλλου. Στο I Love Writing, ο συγγραφέας για την ίδια υπηρεσία θα πληρώσει 540€, με την σελιδοποίηση & το εξώφυλλο του βιβλίου του δώρο! Αλλά το καλύτερο μέρος, δεν είναι αυτό! Εάν ο συγγραφέας που αγοράζει αυτή την υπηρεσία ανήκει στο I Love Writing Club (η κάρτα μέλους κοστίζει μόλις 25€), τότε ο συγγραφέας παίρνει αυτή την υπηρεσία -40% Φθηνότερα!!! Δηλαδή, αντί για 540€, ο συγγραφέας θα πληρώσει ΜΟΝΟ 324€ προκειμένου να δημιουργήσει τον λογαριασμό του στην Amazon KDP και να κάνει την σελιδοποίηση, το εξώφυλλο και το ανέβασμα του βιβλίου του στην πλατφόρμα! Συμφέρει; Ναι! Το ίδιο ισχύει για όλα τα προϊόντα, τις υπηρεσίες & τα σεμινάρια του I Love Writing.
 6. Το I Love Writing απευθύνεται σε Ελληνόφωνο & Αγγλόφωνο κοινό! 
Το I Love Writing δεν περιορίζεται στα στενά γεωγραφικά όρια της Ελλάδας & της Κύπρου. Υπάρχουν πάρα πολλά προϊόντα & συλλογές για παιδιά, εφήβους & ενήλικες στα Αγγλικά, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε Όλους όσους έχουν ανάγκη αυτά τα προϊόντα, να μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν και να επωφεληθούν!
7. Το I Love Writing είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟ στο είδος του!
Πολύ απλά, γιατί δεν υπάρχει κάτι ανάλογο! Είναι πρωτότυπο & δικαιολογημένα μονοπωλεί!
Και δεν το κάνουν πρωτότυπο μονάχα το σύνολο των προϊόντων & υπηρεσιών που προσφέρει, οι οποίες αφορούν τον γραπτό λόγο και βρίσκονται σε ένα μόνο μέρος συγκεντρωμένες, αλλά και στο ανθρώπινο δυναμικό του & τα μέλη του, οι οποίοι είναι επαγγελματίες που εξειδικεύονται στον γραπτό λόγο ή, άνθρωποι που λατρεύουν τον γραπτό λόγο!
Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια ανθρώπων που ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟ ΓΡΑΨΙΜΟ (I Love Writing…).  

Who is who - I Love Writing

Το I Love Writing υποστηρίζεται από 3 ομάδες:

1. Τις Εκδόσεις Οψιδιανός.
Οι Εκδόσεις Οψιδιανός ασχολούνται αποκλειστικά με εκδόσεις βιβλίων σε έντυπη & ηλεκτρονική μορφή. 
Η Ομάδα των Εκδόσεων Οψιδιανός, εξειδικεύεται στα τεχνικά θέματα κυρίως, που αφορούν την δημιουργία και την έκδοση ενός έργου, όπως οι σελιδοποιήσεις των βιβλίων, τα εξώφυλλα, τις μετατροπές των έργων σε κατάλληλη μορφή για αποστολή στα τυπογραφεία ή, για ανέβασμά τους σε πλατφόρμες όπως η Amazon KDP, Lulu, Smashwords κτλ., καθώς επίσης και για την παραγωγή προωθητικού υλικού για την υποστήριξη των έργων αλλά και του ίδιου του δημιουργού, όπως μακέτες για προώθηση του έργου στα social media, μακέτες - προωθητικό υλικό για επερχόμενες παρουσιάσεις βιβλίων κλπ.
Η Ομάδα των Εκδόσεων Οψιδιανός, παράγει επίσης όλα τα αρχεία που χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια των online  Σεμιναρίων μας, όπως η "Δημιουργία λογαριασμού στην πλατφόρμα της Amazon KDP & εκμάθησή της", όπου παρέχονται στον συγγραφέα εικονικά έργα, τα οποία καλείται να τα ανεβάσει στην πλατφόρμα, προκειμένου να εξοικειωθεί με την χρήση της πλατφόρμας.
 

 

 

 Άννα Γιακουμάκη. 

Η Άννα Γιακουμάκη, είναι η ιδρυτής των Εκδόσεων Οψιδιανός