Όροι & Προϋποθέσεις για I Love Writing Partner

1. Για να Εγγραφεί κάποιος ως I Love Writing Partner, πρέπει να αγοράσει το προϊόν "I Love Writing Partner Cards" Χωρίς Έκπτωση ή με Έκπτωση 20%, προερχόμενη από παλιό Συνεργάτη του I Love Writing.
2. Με την Κάρτα “Partner’s Discount Card” (Card No1), έχετε Έκπτωση 40% σε ΟΛΑ τα προϊόντα, τις συλλογές, τις υπηρεσίες & τα σεμινάρια του I Love Writing.
3. Πρέπει να χρησιμοποιείτε τον Κωδικό Συνεργάτη (Της Κάρτας No2) για:
- Να εγγράψετε ένα Νέο Μέλος στο I Love Writing Club.
- Να εγγράψετε έναν Νέο Συνεργάτη στο I Love Writing.
- Για τις αγορές των Πελατών σας που δεν είναι ακόμα εγγεγραμμένοι ως Μέλη ή Συνεργάτες του I Love Writing.
Ο Εκπτωτικός Κωδικός Συνεργάτη (Partner’s Discount Code - Κάρτα Νο1) ή ο Κωδικός Συνεργάτη (Partner’s Code - Κάρτα Νο2), πρέπει να εισαχθεί στο πεδίο “Discount Code” στη σελίδα του Καλαθιού σας και να πατήσετε “Apply” προκειμένου να αφαιρεθεί το ποσό από το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας.
4. Για να γράψετε ένα Νέο Μέλος στο Club, ή έναν Νέο Συνεργάτη του I Love Writing, χρησιμοποιείστε ΜΟΝΟ τον Κωδικό Συνεργάτη (Partner’s Code - Κάρτα Νο2). Εγγραφές Νέων Μελών ή Συνεργατών του I Love Writing Partners χωρίς τη χρήση του Κωδικού Συνεργάτη (Partner’s Code - Κάρτα Νο2) ΔΕΝ προστίθενται στην Ομάδα του Συνεργάτη που τους εγγράφει ως Μέλη ή Συνεργάτες του I Love Writing, ο Συνεργάτης μας που τους εγγράφει χρησιμοποιώντας τον προσωπικό του κωδικό (με την έκπτωση 40%) ΔΕΝ δικαιούται - δεν παίρνει τα 5€ & 10€ αντίστοιχα από αυτές τις εγγραφές, αλλά ο τζίρος από τις συγκεκριμένες εγγραφές που έγιναν με τον προσωπικό κωδικό, προστίθεται στο Μηνιαίο - Ποσοστιαίο Bonus επί του Τζίρου (σε μετρητά) στις πωλήσεις της ομάδας σας.
Χρησιμοποιήστε την Κάρτα Νο2, προκειμένου να κάνετε τις Νέες Εγγραφές των Μελών ή Συνεργατών, οι οποίοι Αυτόματα θα προστίθενται στην Ομάδα Σας, και λαμβάνετε 5€ για κάθε Νέα Εγγραφή Μέλους Club & 10€ για κάθε Νέα Εγγραφή Συνεργάτη I Love Writing (σε μετρητά - εφάπαξ καταβολή), καθώς και το Μηνιαίο - Ποσοστιαίο Bonus επί του Τζίρου (σε μετρητά) από τις πωλήσεις της ομάδας σας.
5. Μόνο ο Συνεργάτης ο οποίος χρησιμοποίησε τον Κωδικό Συνεργάτη (Partner’s Code) προκειμένου να εγγράψει ένα Νέο Μέλος στο Club, ή έναν Νέο Συνεργάτη του I Love Writing, δικαιούται το ποσό των 5€ & των 10€ αντίστοιχα και κανείς άλλος.
6. Στο τέλος Κάθε Μήνα, η Ομάδα του I Love Writing Team υπολογίζει:
- Τις Εγγραφές Νέων Μελών στο Club που έχετε κάνει (πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί η Κάρτα No2) και σας μεταφέρει στον Τραπεζικό σας λογαριασμό 5€ για Κάθε Νέο Μέλος Club.
- Τις Εγγραφές Νέων Συνεργατών I Love Writing που έχετε κάνει (πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί η Κάρτα No2) και σας μεταφέρει στον Τραπεζικό σας λογαριασμό 10€ για Κάθε Νέο Συνεργάτη I Love Writing.
- Τον Συνολικό Τζίρο που έχετε κάνει μέσω των Προσωπικών αγορών & πωλήσεών σας (έχοντας χρησιμοποιήσει τις Κάρτες No1 & No2) & τον Συνολικό τζίρο από αγορές & πωλήσεις των Μελών της Ομάδας Σας (κατά τις οποίες έχουν χρησιμοποιηθεί οι Κάρτες No1 & No2 των Μελών της Ομάδας σας- Εξαιρουμένων των Νέων Εγγραφών) και σας μεταφέρει στον Τραπεζικό σας λογαριασμό το Μηνιαίο Bonus - Εκατοστιαίο Bonus επί του τζίρου της Ομάδας σας (βρείτε στο τέλος της σελίδας τον Πίνακα Μηνιαίας - Ποσοστιαίας Επιβράβευσης επί του Τζίρου).
7. Για να προχωρήσει η ομάδα του I Love Writing σε μεταφορά χρημάτων στον Τραπεζικό σας Λογαριασμό, τα Συνολικά Κέρδη σας πρέπει να είναι ίσα ή μεγαλύτερα των 4.5€. Σε περίπτωση που κάποιο μήνα, έχετε Συνολικά Κέρδη 2.8€, θα σας προσθέσουμε αυτό το ποσό στο Σύνολο του επόμενου μήνα.
8. Όταν τα Συνολικά σας Κέρδη είναι ίσα ή μεγαλύτερα των 4.5€, σας στέλνουμε ένα ενημερωτικό σημείωμα (Sales Report) που αφορούν εσάς & την ομάδα σας και:
α. Για να κάνουμε τη μεταφορά χρημάτων στον Τραπεζικό σας Λογαριασμό χρειαζόμαστε:
- Το Όνομα Κατόχου με Λατινικούς χαρακτήρες (Account Holder‘s Name)
- Το IBAN
- Τον Κωδικό Swift/Bic (Θα σας στείλουμε μέσω e-mail, μια έτοιμη φόρμα προκειμένου να συμπληρώσετε αυτά τα στοιχεία, όταν τα συνολικά κέρδη σας είναι ίσα ή μεγαλύτερα των 4.5€)
β. Για να παραλάβετε τα χρήματα, χρειαζόμαστε από εσάς μια απλή απόδειξη (Συμπληρωμένο το έντυπο “CASH INVOICE” το οποίο θα σας έχουμε επισυνάψει στο e-mail που θα σας στείλουμε, τον σύνδεσμο στον οποίο θα μπείτε για να συμπληρώσετε εύκολα τα στοιχεία σας online) με:
- Το Ονοματεπώνυμό σας (Name & Surname)
- Την Διεύθυνσή σας (Address)
- Και τον Αριθμό Ταυτότητας σας (ID Number) (το οποίο συμπληρώνετε και μας το προωθείτε άμεσα πίσω στο e-mail ilovewriting@europe.com).
9. Το I Love Writing κάνει μεταφορά χρημάτων σε τραπεζικούς λογαριασμούς Συνεργατών την πρώτη εβδομάδα κάθε μήνα. Τα χρήματα στον τραπεζικό σας λογαριασμό, εμφανίζονται 1-3 ημέρες μετά την τραπεζική μεταφορά.
10. Σε περιπτώσεις που δεν μας στέλνετε την Απόδειξη Πληρωμής (CASH INVOICE) έως και 7 ημέρες μετά τη μεταφορά των χρημάτων στον Τραπεζικό σας Λογαριασμό, διατηρούμε το δικαίωμα να Μπλοκάρουμε τον I Love Writing Λογαριασμό Συνεργάτη, καθώς επίσης, διατηρούμε και το δικαίωμα μετά το πέρας ακόμα 30 ημερών, και αφού ακόμα δεν έχουμε παραλάβει την Απόδειξη Πληρωμής συμπληρωμένη, να Διαγράψουμε τον I Love Writing Λογαριασμό Συνεργάτη. 
11. Το I Love Writing είναι υπεύθυνο να καλύπτει τα έξοδα μεταφοράς χρημάτων στον τραπεζικό σας λογαριασμό οποιασδήποτε χρηματικής μεταφοράς η οποία προέρχεται από κέρδη Εγγραφών Νέων Μελών Club ή Νέων I Love Writing Συνεργατών.
12. Ο I Love Writing Συνεργάτης είναι υπεύθυνος για την κάλυψη εξόδων μεταφοράς χρημάτων στον τραπεζικό του λογαριασμό, οποιασδήποτε χρηματικής μεταφοράς η οποία προέρχεται από τα Μηνιαία - Ποσοστιαία επί του Τζίρου της Ομάδας του κέρδη.
13. Ο I Love Writing Συνεργάτης διατηρεί το δικαίωμα να Σταματήσει να συνεργάζεται με το I Love Writing, οποιαδήποτε στιγμή. ΌΛΑ τα δεδομένα σας θα διαγραφούν εντός 30 ημερών. Τα δεδομένα που έχουν διαγραφεί, δεν μπορούν να ανακτηθούν και σε περίπτωση που επιθυμήσετε να γίνετε ξανά ένας I Love Writing Συνεργάτης, πρέπει να ξεκινήσετε από την αρχή. 
14. Εκπτωτικοί Κωδικοί δεν μπορούν να συνδιαστούν και μόνο ένας Εκπτωτικός Κωδικός μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε παραγγελία.
15. Οι Εκπτωτικοί Κωδικοί δεν ανταλλάσσονται με χρήματα. 
15. Όλοι οι Συνεργάτες του I Love Writing ξεκινούν να παίρνουν μηνιαία ποσοστά επιβράβευσης επί του Τζίρου της Ομάδας τους, όταν ο συνολικός Τζίρος της Ομάδας τους είναι ίσος ή μεγαλύτερος του ποσού των 150€. Δεν δίνεται ποσοστό όταν ο συνολικός Τζίρος της Ομάδας τους είναι μικρότερος του ποσού των 150€.
16. Για να εξακολουθήσετε να παίρνετε Bonus επί του Τζίρου της Ομάδας σας, πρέπει να μας δώσετε τα στοιχεία του Τραπεζικού σας Λογαριασμού (προκειμένου να μπορούμε να σας κάνουμε τη μεταφορά - μία φορά, εκτός και αν επιθυμείτε να αλλάξετε λογαριασμό που θέλετε να σας τα στέλνουμε) & την Απόδειξη Πληρωμής συμπληρωμένη (το αρχείο CASH INVOICE με ονοματεπώνυμο, διεύθυνση & αρ. ταυτότητας) κάθε φορά. Σε περίπτωση που ο Συνεργάτης δεν μας δίνει τα στοιχεία του Τραπεζικού του Λογαριασμού προκειμένου να του κάνουμε την τραπεζική μεταφορά, για περίοδο 3 μηνών, αυτά τα χρήματα (από εγγραφές & Bonus) αφαιρούνται από το υπόλοιπο του Συνεργάτη και χάνει ο Συνεργάτης αυτόματα το δικαίωμά του να τα διεκδικήσει στο μέλλον.
17. Αν παραμείνετε στην ανώτατη κλίμακα Bonus για 12 μήνες στη σειρά (Bonus 22%), θα λάβετε μία πρόταση από το I Love Writing, για να μας πουλήσετε τον προσωπικό σας I Love Writing Λογαριασμό Συνεργάτη, έναντι του 100% του Μέσου Τζίρου της Ομάδας σας, όπως αυτός διαμορφώνεται κατά τους τελευταίους 12 μήνες. Αν για παράδειγμα ο Μέσος Τζίρος της Ομάδας σας κατά τους τελευταίους 12 μήνες ανέρχεται στα 12,000€ -άρα, το Μηνιαίο Bonus σας ανέρχεται στα 2,640€-, θα σας προσφέρουμε 12,000€ ΜΕΤΡΗΤΑ για να αγοράσουμε τον προσωπικό σας I Love Writing Λογαριασμό Συνεργάτη.
18. Αν παραμείνετε στην ανώτατη κλίμακα Bonus για 24 μήνες στη σειρά (Bonus 22%), θα λάβετε μία δεύτερη πρόταση από το I Love Writing, για να μας πουλήσετε τον προσωπικό σας I Love Writing Λογαριασμό Συνεργάτη, έναντι του 100% του Μέσου Τζίρου της Ομάδας σας, όπως αυτός διαμορφώνεται κατά τους τελευταίους 12 μήνες. Αν για παράδειγμα ο Μέσος Τζίρος της Ομάδας σας κατά τους τελευταίους 12 μήνες ανέρχεται στα 32,000€ -άρα, το Μηνιαίο Bonus σας ανέρχεται στα 7,040€-, θα σας προσφέρουμε 32,000€ ΜΕΤΡΗΤΑ για να αγοράσουμε τον προσωπικό σας I Love Writing Λογαριασμό Συνεργάτη.
~
I Love Writing Monthly - Percentage Bonus Chart (related to the Partner's Team Turnover)
Μηνιαίος - Εκατοστιαίος Πίνακας Επιβράβευσης (σε σχέση με τον Τζίρο της Ομάδας του Συνεργάτη)

Team's Turnover 

Partner's

Bonus

150€ 3%
200€ 4%
250€ 5%
300€ 6%
400€ 7%
500€ 8%
600€ 9%
800€ 10%
1100€ 11%
1500€ 12%
1900€ 13%
2300€ 14%
3400€ 15%
4500€ 16%
5600€ 17%
6700€ 18%
7800€ 19%
8900€ 20%
10000€ 21%
11100€ 22%
Σαν I Love Writing Συνεργάτης, δεν χρειάζεται να περιμένετε άλλο για τις εκπτώσεις.
Σώστε αυτή τη σελίδα.