Γίνε Συνεργάτης

Γίνετε τώρα ένας I Love Writing Partner, βοηθήστε μας να ενισχύσουμε και να διαδώσουμε τον γραπτό λόγο που τόσο αγαπάμε και κερδίστε χρήματα!

Τί είναι το I Love Writing?

Το I Love Writing είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο εξειδικεύεται σε προϊόντα, υπηρεσίες & σεμινάρια, τα οποία υποστηρίζουν όσους αγαπούν να γράφουν (συγγραφείς, ποιητές, δημιουργούς κόμικ,  ταλαντούχους ανθρώπους που γνωρίζουν ιδιαίτερες τεχνικές και θέλουν να τις μεταδώσουν, φοιτητές, εκπαιδευτικά ιδρύματα & φορείς που εκδίδουν έργα, κλπ.), καθώς επίσης και σε προϊόντα τα οποία βοηθούν όσους διδάσκουν τον γραπτό λόγο σε μικρά παιδιά (δασκάλους & γονείς), κάνοντας το έργο τους ευκολότερο. Η τρίτη κατηγορία του I Love Writing, αφορά προϊόντα τα οποία χρησιμοποιούν τη δύναμη λόγου για:

- Να ενισχύσουν τη χαρά σε παιδιά, εφήβους & ενήλικες, μέσα από όμορφες δραστηριότητες που σχετίζονται με τον γραπτό λόγο (όπως για παράδειγμα οι Συλλογές "Βάλε τίτλο στην εικόνα", ή οι Πίνακες Καταγραφής Ευχάριστων Πραγμάτων, κλπ.)

- Να ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση σε παιδιά, εφήβους & ενήλικες, μέσα από Πίνακες Επιβράβευσης, Πίνακες Καταγραφής Επιτευγμάτων και πολλών άλλων όμορφων δραστηριοτήτων, που μας ενδυναμώνουν.

 - Να αναπτύξουν τη φαντασία και την δημιουργικότητα σε παιδιά, εφήβους & ενήλικες, μέσα από όμορφες δραστηριότητες που σχετίζονται με τον γραπτό λόγο (όπως για παράδειγμα οι Συλλογές "Τί λένε", "Βάλε τίτλο στον Πίνακα" -έρχεται σύντομα-, κλπ.)

- Να μας βοηθήσουν να ανακαλύψουμε κρυμμένα ταλέντα μας, με Συλλογές όπως "Βρες την ομοιοκαταληξία" -έρχεται σύντομα-, κλπ. 

- Να βοηθήσουν παιδιά, εφήβους & ενήλικες να αναγνωρίσουμε και να επικοινωνήσουμε ευκολότερα τις ανάγκες μας και τα συναισθήματά μας, μέσα από Συλλογές όπως "Αισθάνομαι έτσι όταν...", κλπ.

- Να μας βοηθήσουν να αναγνωρίσουμε αυτά που αγαπάμε,  αλλά και αυτά που θέλουμε να αλλάξουμε και σε δεύτερο βαθμό, μέσω Συλλογών όπως η "3 Πράγματα που μου αρέσουν & 3 που θα ήθελα να αλλάξω", ή τους Πίνακες Εβδομαδιαίων / Μηνιαίων Στόχων κλπ., ή τέλος,

- Να μας διδάξουν πόσο υπέροχοι και μοναδικοί είμαστε και τα αναφαίρετα δικαιώματά μας στην ευτυχία, στην ελευθερία και στην ασφάλεια, χρησιμοποιώντας τον πανίσχυρο γραπτό λόγο έξυπνα, (όπως για παράδειγμα η Anti-Bullying Καμπάνια "Save the Bully" η οποία καταρρίπτει το μύθο του "πανίσχυρου Bully", κλπ.)

 

Τί ιδιαίτερο έχει το I Love Writing?

 1. Έχει πάρα πολλά προϊόντα & υπηρεσίες για όσους αγαπούν το γράψιμο -ανεξαρτήτου ηλικίας -, συγκεντρωμένα σε μία μόνο ιστοσελίδα!

Από σεμινάρια αυτοέκδοσης βιβλίων, προκειμένου οι συγγραφείς να αυτονομηθούν & να κερδίζουν εκείνοι τα χρήματα από τα έργα τους τα οποία δημιούργησαν με τόσο κόπο, έως δωροκάρτες επιβράβευσης ΑΒΓ για τα παιδιά, προκειμένου να έχουν κίνητρα να μάθουν να γράφουν!

 

 

  2. Δεν βάζει περιορισμούς στο Ποιος θα εκδώσει ένα έργο, από Πού είναι, Πόσο Χρονών είναι, Τί Φύλο δηλώνει, Πού Πιστεύει, Ποια είναι η Εμφάνισή του ή, σε Ποιες Ομάδες ανήκει!
Διότι πάρα πολύ απλά, το I Love Writing αντιμετωπίζει τους δημιουργούς ως Γνήσιους Καλλιτέχνες! Και σε έναν Γνήσιο Καλλιτέχνη, δεν παίζει ρόλο η εμφάνιση, η καταγωγή, το φύλο, η ηλικία και τα λοιπά στερεότυπα, αλλά η Ποιότητα του Έργου του! Ναι! Πιστεύουμε πως ακόμα κι ένα παιδί ή ένας άνθρωπος 90 χρονών, είναι εξίσου ικανοί να δημιουργήσουν ένα σπουδαίο έργο όταν τους δοθεί μια ευκαιρία! 

 

3. Το I Love Writing έχει φτιαχτεί με πάρα πολλή αγάπη και σεβασμό για τον άνθρωπο.

Ο κάθε άνθρωπος σε αυτόν τον κόσμο, είναι διαφορετικός. Στο I Love Writing, αγαπάμε την ιδιαίτερη ομορφιά που έχει ο κάθε άνθρωπος και είμαστε υποστηρικτές της καλής ψυχικής & σωματικής υγείας. Φροντίσαμε λοιπόν να δημιουργήσουμε με τέτοιο τρόπο το I Love Writing, έτσι ώστε να είναι: 

- ΚΑΤΑ της Βίας 

- ΚΑΤΑ της Λογοκρισίας

- ΚΑΤΑ του Ρατσισμού

- ΚΑΤΑ της Στέρησης της Ελευθερίας &

- ΚΑΤΑ της Κακής Διατροφής 

& Να προσεγγίζει τον όρο "Οικογένεια" με Ευαισθησία, προκειμένου να μην φέρνει σε δύσκολη θέση τα παιδιά και τους κηδεμόνες τους.

 

   

       

4. Το I Love Writing παράγει Νέα Προϊόντα & Συλλογές κάθε μήνα!
Τρεις Ομάδες εργάζονται ακούραστα για την παραγωγή νέων, χρήσιμων προϊόντων, που ταυτόχρονα πληρούν πολύ υψηλά standard ποιότητας! Στις Εκδόσεις Οψιδιανός (που έχουμε ως κύριο αντικείμενο την έκδοση βιβλίων), στην Ομάδα Genius Babies (που εξειδικευόμαστε σε εκπαιδευτικά & ψυχαγωγικά προϊόντα για παιδιά, που σχετίζονται με τον γραπτό λόγο), αλλά και στην Ομάδα του Mindom (που ασχολούμαστε ειδικά με την κατασκευή "έξυπνων" προϊόντων για εφήβους & ενήλικες, που επίσης χρησιμοποιούν τον γραπτό λόγο), ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟ ΓΡΑΨΙΜΟ! Γράφουμε ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ και δημιουργούμε προϊόντα που προάγουν το γράψιμο, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!
 

 5. Το I Love Writing ΣΥΜΦΕΡΕΙ! 

Ας πούμε για παράδειγμα, ότι ένας συγγραφέας θέλει να δημιουργήσει έναν λογαριασμό στην Amazon KDP. Όταν η Άννα Γιακουμάκη (η δημιουργός του I Love Writing) προσπαθούσε να κάνει το ίδιο πριν από πολλά χρόνια, κλήθηκε να πληρώσει για το "απλό ανέβασμα" ενός ηλεκτρονικού βιβλίου στην ίδια πλατφόρμα, περίπου 600€, χωρίς να καλύπτεται μέσα σε αυτό το ποσό η δημιουργία του εξωφύλλου. Στο I Love Writing, ο συγγραφέας για την ίδια υπηρεσία θα πληρώσει 540€, με την σελιδοποίηση & το εξώφυλλο του βιβλίου του δώρο! Αλλά το καλύτερο μέρος, δεν είναι αυτό! Εάν ο συγγραφέας που αγοράζει αυτή την υπηρεσία ανήκει στο I Love Writing Club (η κάρτα μέλους κοστίζει μόλις 25€), τότε ο συγγραφέας παίρνει αυτή την υπηρεσία -40% Φθηνότερα!!! Δηλαδή, αντί για 540€, ο συγγραφέας θα πληρώσει ΜΟΝΟ 324€ προκειμένου να δημιουργήσει τον λογαριασμό του στην Amazon KDP και να κάνει την σελιδοποίηση, το εξώφυλλο και το ανέβασμα του βιβλίου του στην πλατφόρμα! Συμφέρει; Ναι! Το ίδιο ισχύει για όλα τα προϊόντα, τις υπηρεσίες & τα σεμινάρια του I Love Writing.

 6. Το I Love Writing απευθύνεται σε Ελληνόφωνο & Αγγλόφωνο κοινό! 

 

Το I Love Writing δεν περιορίζεται στα στενά γεωγραφικά όρια της Ελλάδας & της Κύπρου. Υπάρχουν πάρα πολλά προϊόντα & συλλογές για παιδιά, εφήβους & ενήλικες στα Αγγλικά, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε Όλους όσους έχουν ανάγκη αυτά τα προϊόντα, να μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν και να επωφεληθούν!

 

7. Το I Love Writing είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟ στο είδος του!

 

Πολύ απλά, γιατί δεν υπάρχει κάτι ανάλογο! Είναι πρωτότυπο & δικαιολογημένα μονοπωλεί!
Και δεν το κάνουν πρωτότυπο μονάχα το σύνολο των προϊόντων & υπηρεσιών που προσφέρει, οι οποίες αφορούν τον γραπτό λόγο και βρίσκονται σε ένα μόνο μέρος συγκεντρωμένες, αλλά και στο ανθρώπινο δυναμικό του & τα μέλη του, οι οποίοι είναι επαγγελματίες που εξειδικεύονται στον γραπτό λόγο ή, άνθρωποι που λατρεύουν τον γραπτό λόγο!
Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια ανθρώπων που ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟ ΓΡΑΨΙΜΟ (I Love Writing…).  

 

 ~~~~~~~

 

The 2 Partner's Cards (Card No1 & Card No2)

Τί κερδίζει ο Συνεργάτης του I Love Writing?

1.  40% Έκπτωση (έχοντας χρησιμοποιήσει τον Προσωπικό Κωδικό Συνεργάτη - Card No1) σε ΌΛΑ τα προϊόντα, τις υπηρεσίες & τα σεμινάρια του I Love Writing για ΠΑΝΤΑ!
Αν είστε ένας επαγγελματίας συγγραφέας, ή ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα, ή ένας σύλλογος κλπ. που χρειάζεστε συχνά υποστηρικτικές υπηρεσίες για την δημοσίευση των έργων σας, όπως για παράδειγμα, σελιδοποιήσεις, εξώφυλλα, ανέβασμα στις μεγάλες πλατφόρμες κλπ. ή, αν έχετε μικρά παιδιά που θα χρειάζονται για ένα μεγαλύτερο διάστημα βοηθητικά - εκπαιδευτικά προϊόντα όπως για παράδειγμα, τα φύλλα εργασίας για ΑΒΓ, ABC, 123, Πίνακες Ρουτίνας Παιδιού, Πίνακες Επιβράβευσης, Συλλογές για Διασκέδαση του παιδιού ή, Ανάπτυξης της Φαντασίας & της Αυτοπεποίθησής του κλπ., τότε σας συμφέρει να γίνετε Συνεργάτης του I Love Writing, διότι πληρώνετε μόνο μία φορά την εγγραφή σας και έχετε 40% για πάντα!
~
2.  5€ Μετρητά  (εφάπαξ) για την Κάθε Εγγραφή Νέου Μέλους στο I Love Writing Club που κάνει (έχοντας χρησιμοποιήσει τον Κωδικό Συνεργάτη -”Partner’s Code”, Card No2).
Ναι! Προσφέρουμε 5€ Μετρητά (εφάπαξ) για Κάθε Εγγραφή Νέου Μέλους στο I Love Writing Club που κάνει ένας Συνεργάτης μας (έχοντας χρησιμοποιήσει τον Κωδικό Συνεργάτη -”Partner’s Code”, Card No2), διότι μας βοηθάει να κάνουμε γνωστά τα προϊόντα μας σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.
~
3.  10€ Μετρητά  (εφάπαξ) για την Κάθε Εγγραφή Νέου Συνεργάτη στο I Love Writing Club που κάνει (έχοντας χρησιμοποιήσει τον Κωδικό Συνεργάτη -”Partner’s Code”, Card No2). 
Είναι δίκαιο! Προσφέρουμε 10€ Μετρητά (εφάπαξ) για Κάθε Εγγραφή Νέου Συνεργάτη στο I Love Writing Club που κάνει ένας Συνεργάτης μας (έχοντας χρησιμοποιήσει τον Κωδικό Συνεργάτη -”Partner’s Code”, Card No2), διότι μας βοηθάει να μεγαλώσουμε την ομάδα μας & να παράγουμε περισσότερα ποιοτικά & οικονομικά προϊόντα.
~
4.  20% Έκπτωση σε ΟΛΑ τα προϊόντα, τις υπηρεσίες & τα σεμινάρια του I Love Writing για πάντα (χρησιμοποιώντας τον Κωδικό Συνεργάτη -”Partner’s Code”, Card No2) για να τη χρησιμοποιήσει στην εγγραφή νέων μελών στο Club, ή Συνεργατών του I Love Writing, καθώς επίσης και για αγορές των πελατών του!
Φανταστείτε να γράψετε σαν μέλος του Club μια μανούλα. Εκτός από το ότι θα πάρει την Κάρτα Μέλους της μόνο 20€ (αντί για 25€ που είναι η τιμή χωρίς έκπτωση), αυτή η μανούλα θα 40% Έκπτωση σε Όλα τα προϊόντα για έναν ολόκληρο χρόνο! Συμφέρει αυτή την μανούλα να γραφτεί στο Club!
~
5.  Μπορεί να διακόψει την συνεργασία με το I Love Writing Όποτε Θέλει!
Χωρίς καμιά επιβάρυνση.
~

+ Ο Κάθε Συνεργάτης μας, παίρνει Μηνιαίο - Ποσοστιαίο Bonus (σε μετρητά) επί του τζίρου της Ομάδας του! 

Το I Love Writing μεταφέρει τα κέρδη του κάθε συνεργάτη στον τραπεζικό του λογαριασμό (σε μετρητά), ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ, ακόμα και από 4.5€*! 
*Διαβάστε το "Όροι & Προϋποθέσεις" πριν την εγγραφή σας.

Τί πρέπει να κάνω για να γίνω  I Love Writing Συνεργάτης?

Για να εγγραφεί κάποιος ως I Love Writing Συνεργάτης, πρέπει να ακολουθήσει τα παρακάτω βήματα.

1. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο "Γίνε Συνεργάτης"

2. Αγοράστε την Κάρτα Club (Αν έχετε κάποιον Εκπτωτικό Κωδικό με -20% Έκπτωση, εισάγετέ τον στο πεδίο "Discount Code" και πατήστε "Apply" για να πάρετε την έκπτωση)

Μέσα στις επόμενες 24 ώρες, θα λάβετε ένα e-mail με τις δύο Ενεργοποιημένες Κάρτες σας.  Στην Κάρτα Νο1 (Personal Partner's Card- Card No1), θα αναγράφεται ο Προσωπικός Εκπτωτικός σας Κωδικός (40%), ενώ στην Κάρτα Νο2 (Partner's Card- Card No2), θα αναγράφεται ο Εκπτωτικός Κωδικός Συνεργάτη (20%), τον οποίο θα χρησιμοποιείτε προκειμένου να κάνετε εγγραφές νέων μελών ή συνεργατών, αλλά και για να κάνετε έκπτωση στους πελάτες σας.

 

ΓΙΝΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ